Kontorsflytt

Företagsflytt

Kundanpassa lösning

Har ni planer på att flytta hela eller delar av er arbetsplats? Vi kan erbjuda er en kundanpassad lösning av er företagsflytt/kontorsflytt inom Göteborg men även runt om i hela norden.

Då vi har lång erfarenhet av såväl planering som utförande av kontors-, butiks- samt företagsflyttar kan vi hjälpa er att genomföra en effektiv flytt med minsta möjliga produktionsbortfall.

Vi hjälper er att flytta er verksamhet

Vid vissa företagsflyttar vill kunden ha en helhetslösning. Denna står vi gärna för så att ni lugnt kan lämna allt från planering, packning och städning till magasinering, leverans, uppackning samt montering av möbler till oss. För din trygghet är dina inventarier vid en kontorsflytt även försäkrade genom vår ansvarsförsäkring.

Kvalitet i fokus

Ställer ni höga krav på ert flyttföretag och förväntar er god service, trygghet samt en genomgående hög kvalitet? I så fall är vi flyttfirman ni skall anlita. Vi hjälper er att planera och genomföra en snabb och välstrukturerad flytt av ert företag eller förening. Ta gärna del av vår kontorsguide innan er flytt!

Alltid kostnadsfri besiktning

Vi erbjuder alltid en kostnadsfri besiktning när ni skall flytta ert kontor eller företag. Detta är dels för att vi skall kunna få en överblick av vad för typ av arbetsgrupp vi skall skicka (2, 3 eller 4 man) samt all utrustning vi behöver. Dessutom gör vi besiktningen för att kunna ge er ett fast pris inann ni bestämmer vilken flyttfirma ni vill anlita.

Kontakta oss så berättar vi mer: 031 – 361 35 75