Flyttfirma Lerum

Vi erbjuder självklart även flytthjälp i Lerum. Vår ambition är att alltid vara bäst bland flyttfirmor i Lerum. Vår strävar alltid efter att vara #1 när det kommer till alla typer av flytt.

Privatflytt

Är det dags att flytta dina saker i ditt hem? Bor eller lever du i Lerum? Om du är behov av privatflytt i Lerum så hjälper vi gärna till med detta också.

Företagsflytt

Vi hjälper gärna till med företagsflytt inom Lerum. Du kan kontakta oss för att boka en kostnadsfri titt och besiktning av er företagsflytt. Då ser vi  vad ni har för behov av företagsflytt Lerum.

Magasinering

Vi erbjuder trygg magasinering i Lerum. Du kan fråga oss så hittar vi ett bra tillvägagångssätt att säkert magasinera ditt bohag med magasinering Lerum.

Vi erbjuder ett brett urval flyttjänster såsom privatflytt/bohagsflytt, företagsflytt/kontorsflytt, tunga lyft, pianoflytt, långdistansflytt samt även bärhjälp om ni endast önskar detta.

Kontorsflytt

Kontorsflytt i Lerum för dig som behöver flytta ditt kontor. Kontorsflytt Lerum går finemang med oss och har alltid gjort det. Hör av dig.

Pianoflytt

Vi hjälper till med pianoflytt i Lerum och andra tunga lyft. Är du även behov av kassaskåpsflytt Lerum eller liknande så hjälper vi dig med det. Ring till oss för din pianoflytt Lerum.

Långdistansflytt

Vi hjälper dig flytta längre avstånd från eller till Lerum med långdistansflytt för dina ändamål. Vi packar gärna ner hela ditt hem vid behov och transporterar det med långdistansflytt Lerum.