OM OSS

Om Starkemanflytt

Vår flyttfirma är grundad av en av landets starkaste män. Markus som är ägare av Starkemanflytt har nämligen tävlat i Sveriges Starkaste Man och det säger en del om vad vi klarar av här på Starkemanflytt. Det finns ingen flytt som är för tung för oss och vi kan självsäkert säga att vi har de starkaste och mest erfarna flyttgubbarna du kan hitta.

Vår Vision

Vi ska bli det självklara valet för alla som ska flytta. Vare sig det handlar om en företagsflytt, bohagsflytt, magasinering eller ett tungt objekt. Du ska varmt rekommendera till alla du känner för att vi var så professionella, punktliga och effektiva. För oss finns inget viktigare att du är nöjd efter att du har flyttat in i din nya bostad och flytten är utförd till punkt och pricka.

KVALITET OCH MILJÖ

Målet för Starkemanflytt är göra rätt från början samt att leverera tjänster som fullt ut tillgodoser kundens behov. Starkeman flyttfirman som levererar kvalitetstjänster och undviker dolda avgifter för kundens trygghet.

Att leverera kvalitetstjänster innebär att kundens behov tillgodogörs fullt ut samtidigt som miljöansvar samt arbetsmiljösäkerheten följs.

Göra rätt från början innebär att vi på Starkemanflytt eftersträvar att informera våra kunder om hur man bäst förbereder sig inför sin flytt samt att man är väl insatt i vad våra tjänster kostar. Målet med detta är en självklarhet – eliminera alla dolda avgifter och endast lämna nöjda kunder vid avslutat arbete.

Hållbart samhälle

Starkemanflytt arbetar med att minimera miljöpåverkan för att bidra till ett hållbart samhälle inom den ekonomiska och tekniska ramen för vad som är möjligt. Vi har en viktig uppgift att föra vår miljö vidare till nästkommande generationer och därmed är samhällsengagemang och aktivt miljöarbete viktigt för att bidra till det långsiktiga och hållbara samhället.

hållbart samhälle